bij een wijnproducent - deelnemer France Passion - broodservice - barbecue - picknick tafels - eerste nacht gratis bij aankoop (€20,00) van wijn - base de loisirs 3km - centrum 3km
La Fricassée 2
33540, Blasimon, Frankrijk€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWe hebben zojuist een nieuw pand gekocht in dezelfde gemeente De camperplaats bevindt zich nu op 2 la fricassee 33540 Blasimon Tot binnenkort Christelle en Jean Luc kasteel la peyraude
Super leuke plek om te staan. Prima ontvangst en bij aankoop van de heerlijke wijnen (20euro) sta je gratis. De douche 3 euro per persoon is best prijzig! je doet het of je doet het niet!!
ook wij hebben ervaren dat dit een plek is waar je naar zoekt : rustig, vriendelijk en goeie wijn maar vooral stil ... heerlijk
Stroom (4A)
0° 6' 5" W
-0.10134
christellec33@wanadoo.fr
+33688020976
€ 5,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom (4A)