gelegen aan de voet van de citadel van Bourg - gebruik GPS-coördinaten - zwembad 50m - rustig - schaduw - direct aan de rivier de Dordogne en naast het Parc l'Esconge - in het dorp vind je alles wat je hartje begeert - in het hoofdseizoen elke ochtend de plaatselijke bakker - centrum 250m
Rue du Roc
33710, Bourg, Frankrijk€ 15,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
N/A
KortingskaartenVoor de 2e maal hier op deze camping. Vlakbij de citadel. Mooi wandelpad naar de citadel en op loopafstand van het dorpje. De moeite waard op te bezoeken.
Prima camping aan de Dordogne. Vriendelijke vrouw bij de receptie die alles uitlegde en ons vertelde hoe we met de bus een dagje naar Bordeaux kunnen gaan. Helaas geen zwembad of zwemgelegenheid zoals stond aangegeven. Mede hierom deze camping uitgekozen, jammer.
Leuke eenvoudige camping. Schoon sanitaire. Veel schaduw aan de oever van de Dordogne. Moeilijk te vinden en helaas klopte de GPS coordinaten van Camper Contact niet. Het lokale camping bord geeft aan: Latitude Nord: 45* 21’ 24” en Longitude: 0* 33’ 52” .
Wasmachine
33710, Bourg, Frankrijk45° 2' 19" N
0° 33' 40" W
-0.5612
accueil@bourg-gironde.fr
€ 15,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine