Camping de la Rivière

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

LottaPotta11

okt 2025

We vonden een mooie camping direct aan de rivier en werden hartelijk ontvangen. De eigenaren waren erg vriendelijk en spraken Duits. De toiletten waren schoon en prima. Sommige plaatsen waren behoorlijk hellend. We hebben hier een rustige nacht doorgebracht. We komen graag terug. De toegang is beperkt tot 2 meter, maar 2,5 meter is zeker prima. Een echte aanrader.

Ceuclum

apr 2024

prima plek om te staan. sanitair oud maar schoon. zeer aardige eigenaren.

De-Bakkertjes-on-the-road

sep 2023

we hebben hier prima voor een nachtje gestaan. je kunt recht tegenover de camping de rivier in. dorp dichtbij met een bakker. klein zwembad en restaurant waar wij geen gebruik van hebben gemaakt. Het sanitair was in mijn beleving afschuwelijk. dat lag overigens niet aan de schoonmaaksters. want die gingen grondig te werk. het was alleen zo oud en aangetast dat je niet kunt zien dat er schoon gemaakt is. verder mooie ruime plekken met veel schaduw

La Rive

16150, Exideuil, Frankrijk

kleine terrasvormige camping aan de oevers van de Vienne - all-in tarief - restaurant - broodservice - kanoverhuur 500m - Nederlands gesproken - centrum 2km - grotere stad en supermarkt 6,5km

1 jan t/m 9 jul

10 jul t/m 31 aug