Aire Municipale

• Honden toegestaan

• Stroom

gootje23

okt 2025

mooi plekje vooral aan de zijkant water, stroom gratis aanwezig op loopafstand van dorpje

Wim-Rijk

apr 2023

heerlijk er is weer water. op de terugreis zijn we toch weer even hier gaan kijken, er was plaats en alles was weer in werking. heerlijke plek aan de rand van het dorp, aan de weg, maar die is stil in avond en nacht. super leuk hier met dank aan de gemeente van Lathus- Saint-Remy❣

Wim-Rijk

jun 2022

prachtig plekje met alle voorzieningen die nodig zijn, zelfs stroom voor korte duur, wij stonden op een hoekplek, dus riant voor de hond. afvalbakken waren er niet ( jammer), wel een flessen container. er zijn altijd camperaars die dan de boel gewoon neergooien en dat is dan heel erg jammer van zo'n mooi plekje. hou het netjes met z'n allen! in het park aan de andere kant van de weg is 'n prullenbak Van ons een dikke 8 komen graag nog eens terug❣

Route de Saint-Rémy 5

86390, Lathus-Saint-Rémy, Frankrijk

rustige plaats tegenover een park - aan de D10 met weinig verkeer - stroom 1x, op het servicestation - centrum 100m