Locatie aan meer - fastfood - bar - centrum 4km
Au Bois du Castagnet 1
33730, Villandraut, Frankrijk€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenRustige plek met meerdere stamgasten. Vriendelijke eigenaar. De faciliteiten zijn niet super. Maar het werkt als je in een camper zit. We konden de afvalwatertank niet legen omdat de weg daar zacht zand was. We waren bang erin te blijven steken.
Jean Marc en Mireille rustig kalm, super eigenaar zeer behulpzaam bij u in de buurt. Toilet voor forelvissen. Brood en croissants om 8 uur. 8 euro met elektriciteit wat wil je nog meer
wij stonden hier en alles was dicht op 5 januari 2020
33730, Villandraut, Frankrijk44° 26' 53" N
0° 23' 49" W
-0.39683
lacdecastagnet33730@gmail.com
€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet