La ferme du Gazenas - Aire de camping cars

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

• Stroom

kreen04

aug 2025

Een fantastische ontmoeting met geweldige en gepassioneerde mensen. Kom gerust langs om het echte leven van de Franse boeren te ontdekken. Proef de heerlijke Bleu des Causses kaas. Kinderen mogen de kalfjes voeren. Rustige en vredige locatie. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en toewijding, ik kan het van harte aanbevelen!

Erg leuk, de eigenaar is erg aardig, de plaats is erg aangenaam. Er is toegang tot elektriciteit voor 5 euro per nacht, verder is overnachten gratis. Er is ook toegang tot een douche, voor twee euro. Ik raad aan !

Kingsten

mei 2024

Een prima camper plaats met een gastvrije ontvangst van de boerin. De plaats is gratis, voor stroom betaal je €5,- en er is een douche voor €2,-. De boerin geeft een presentie hoe Blue de Causses wordt geproduceerd. Een heerlijke blauw kaas die je natuurlijk moet kopen. Er is ook water aanwezig en je kunt je toilet legen. Echt een aanrader.

Chemin du Gazenas 26

12450, Frankrijk

La ferme du Gazenas - Aire de campingcars is een camping in Flavin. De locatie is voorzien van elektriciteit en een lozentoilet.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!