schaduwrijke plaatsen - zwembad - op 10 km fietsafstand van Carcassonne - centrum 1km
Chemin du Pont Neuf
11620, Villemoustaussou, Frankrijk€ 26,20 • 15 mrt. t/m 1 nov.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenVanaf 21-03-2022 kan ik zeggen dat het open is en volledig werkt. uitstekende aandacht. sterk aanbevolen
deze site is permanent gesloten, zoals het bord aan de voorkant aangeeft. we gingen erheen op basis van het feit dat de laatste aanbeveling van 5 maart 2022 was, maar dit was duidelijk onjuist. we kwamen op 6 maart aan en de plaats zag er verlaten uit. gelukkig vonden we een plekje bij de gemeentelijke aire, niet ver van de oude stad en slechts 12 euro.
lees meerVerbleef hier een aantal keer onder het oude management en eenmaal onder nieuw management. Nieuwe eigenaren erg vriendelijk, behulpzaam en de camping heeft geprofiteerd van een veel schoner toilet/douche blok. Moet de meest door Covid-19 gesaneerde site in Europa zijn. Goed gedaan voor de nieuwe eigenaren en we wensen dan het beste voor de toekomst
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meerChemin du Pont Neuf
11620, Villemoustaussou, Frankrijk43° 15' 36" N
campingdaspinhiers@wanadoo.fr
€ 26,20 • 15 mrt. t/m 1 nov.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenLozen cassettetoilet