Camping du Pouy

Breero

jul 2024

Super- wifi op de hele camping. Zelfs voetbalwedstrijden kun je kijken. Verder beperkt aantal camperplaatsen. Net sanitair.Prijs is inclusief elektra' vooroorlogs' te noemen: € 17. 54 p.n. Leclerc op 800 meter. Leuk stadje. Voldoende fietsmogelijkheden inclusief Voi Verte richting Condom. Heerlijk rustig.

Deencamper

jun 2024

wij werden vriendelijk ontvangen. en mochten zelf kiezen voor vrije camperplaats. Wel beperkt aantal camperplaatsen dus kom op tijd. Water verversen en lozen mogelijk. Na schoolzwemmen mag je als campergast tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het prachtige grote zwembad. Loopt mooi fietspad achter de camping langs met. op paar minuten aantal supermarkten. Net sanitair, wij hadden voor twee nachten heel verblijf.

ivanhoo69

mei 2024

Super gastvrije camping. Geweldig goed restaurant begin 2024 nieuwe eigenaren. Restaurant met streekprodukten met een juiste prijs. Douches zijn lekker warm en sanitair is perfekt. wij waren de eerste klanten dit jaar. En voor de gene die dat nodig heeft de wifi is uistekend.

Allée Jean Desqué

32800, Eauze, Frankrijk

camping in parkachtige omgeving - centrum 1,5km

20 mrt t/m 20 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!