Camping Le Papillon

• Douche

Prima camping, vriendelijk ontvangst, is niet een gratis camperplaats in naseizoen van 22-08 tot 27-09, maar zelfde preis als in voorseizoen. ff aanpassen, lukte mij niet.

Kingfisher_2

sep 2025

Wat een heerlijke plek is dit, heel rustig en bijzonder attente eigenaars. Wij kamperen al heel lang, maar deze gastvrijheid is ongekend. Uitzicht is fantastisch, omgeving mooi om te wandelen/ fietsen. Op fietsafstand ligt een bakker, supermarkt en slager. Vanuit de camping wandel je in 5 minuten naar de Tarn ( let op kan diep zijn) Wij komen zeker terug, want er valt nog veel te beleven.

Een echt supergave camping/ camperplaats, alles wat je nodig hebt is er aanwezig, een vriendelijke Nederlandse receptie die je een plek aanwijst. Ook de WIFI mag van gezegt worden is op onze plek bijzonder goed. Ook satteliet ontvangst is top voor de TV kijkers.Wanneer je een gezellige camping zoekt met een gigantisch mooi uitzicht dan moet je zekers naar hier komen.👍👍👍

D187

12640, La Cresse, Frankrijk