Ferme Cassagne

• Stroom

3.1

mon11

sep 2024

Er werd ons duidelijk gemaakt dat er geen mogelijkheid was tot verblijf. maw geen camperplek meer

BKL

sep 2022

Van een boerderij geen sprake meer. Een slang met een kraan voor water. een WC waar de deur niet van dicht kan als je er op zit. Maar bij “zelfvoorzienend” een prachtige plek voor kleine kampeerbussen/campers. wijds uitzicht. 1 hond en 1 kip en de bewoners aanwezig. De winkel had nu nog wat streekproducten maar mag geen naam hebben. en verder mooi uitzicht en stilte. Heerlijk

henkoort

aug 2021

Een zeer mooi ingerichte familiecamping. Mooie plekken met veel ruimte en afgeschermd van elkaar. Levendig en vriendelijk. Wandelmogelijkheden in directe omgeving beperkt, maar uitstekende plek om paar dagen tot rust te komen. Wellicht minder geschikt voor zeer grote campers. Wij stonden er met onze VW-bus. Goede sanitaire voorzieningen en zeer relaxte sfeer. Aanrader voor wie rust en eenvoud weet te waarderen.

Cassagne

31390, Lacaugne, Frankrijk

rustig - enigszins afgelegen boerderij [o.a. pluimvee, biologische groenten] van fam. Duffau - verkoop van streekproducten - afhaalmaaltijden - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!