Nog geen foto's van deze locatie

Camping Domaine de Saint Maurice

2.8

• Stroom

2.8

Ger&Ellis

apr 2025

Vriendelijk ontvangen. Camping met gras en laantjes. Veel houten caravans met franse vakantiegangers. Leuk restaurantje. Wij hebben een grote plek voor onze vouwwagen met voortent en luifel. Sanitair ziet er uitstekend en schoon uit. Veel douches, wastafels en hurktoiletten. Er is slechts 1 "normaal" toilet, maar de houten caravans hebben zelf een toilet, dat scheelt. Strand 1 minuut lopen. Betalen met Acsi 20,74 voor 2p. Echt frans sfeertje.

dickie

jun 2022

mooi camping zwembad.Strand de weg oversteken. wij waren er in juni incl: Pinksteren betalen wij 22,32 incl.tax. mooie fietsroutes.

Hans-&-Anita

apr 2022

In tegenstelling tot de vorige reviews werden wij vriendelijk ontvangen. Wel moesten we id of rijbewijs achterlaten, dat hebben we niet gedaan. Een zorgpas was ook goed. Ruime plek voor onze 7 mtr camper. Sanitair ziet er keurig uit en de prijs is per nacht bijna €25,- incl alles. Wat ons betreft een prima camping, direct aan zee. Montpellier gaan wij morgen ontdekken…

Avenue Saint-Maurice 189

34250, Palavas-les-Flots, Frankrijk

Camping aan het strand - zwembad met glijbanen en alle voorzieningen - snackbar - bakker - winkel - treintje naar Palavas - centrum 2km

15 apr t/m 15 sep