Camping Restaurant De la Plage

Ik breng echt veel tijd door op campings en camperplaatsen. Deze keer reisden we per boot over de Lot, en ik wilde alleen een croissant en stokbrood bestellen voor de volgende ochtend. Voor campingbezoeken is dat natuurlijk geen probleem. Mij werd verteld: bootvluchtelingen zijn niet welkom. Ongelooflijk!

We werden heel hartelijk ontvangen door de jonge man bij de receptie. Waren eigenlijk te vroeg maar mochten een plek uitzoeken. Mooie ruime plek. Sanitair schoon. Met ACSIkaart 21,50. Toen we een nacht bij wilden boeken wist de jonge man bij de receptie zelfs nog onze naam. voor ons is dit zeker een plek om nog een keer terug te komen

prima camping, goed onderhouden, mooie plekken, sanitair wat oud maar verder netjes. Zoals je vaak bij een Frans camping ziet. Ik begrijp alle negatieve reviews niet zo goed, wij herkennen dit helemaal niet. Met onze twee hondjes, elektra, en een goeie plek zijn we € 25,40 kwijt. Wel de ACSI kaart gebruikt, daar vragen ze ook netjes na. Erg aardig en de receptie behandeld, de ligging is ook prima, mooi gebied.

Porte Roques

46330, Saint-Cirq-Lapopie, Frankrijk