Camping Le Moulin de Ste Anne

Luukenro

jun 2025

is een camping die gedateerd is het is aan renovatie toe plekken zijn groot genoeg voor camper van 7 mtr. wij hebben er 2 nachten gestaan om de vestigingsplaats stad van Carcassonne te bezoeken. op de fiets goed te doen. enkele keutenbijters maar geen probleem is precies 35 km vanaf camping heen en terug. via Google maps fiets route de langere versie want dan rijd je niet via de drukke D weg naar Carcassonne. Gr LuPo Juni 2025.

Leuke camping, fris santair en goede plaatsen. wij gebruikten hem voor een kort bezoek aan Carcassonne. Leuke fietsroute gevonden. Slechte GSM dekking en slechte WiFi is een irritante combi anno 2025

Meenks

aug 2024

Nette camping met mooie grote plaatsen en veel groen Klein, maar fijn zwembad, prima voor verkoeling na een warme dag in Carcassonne, wat redelijk dichtbij de camping ligt. Prima sanitair, met fijne warme douches en afwaswater. wel wat verouderd, maar goed onderhouden. Wij hadden er een heerlijk verblijf, aanrader!

Chemin de Saint-Anne 2

11600, Villegly, Frankrijk

kampeerplaatsen op camping - restaurant/bar [alleen in het seizoen] - centrum 500m

29 mrt t/m 15 okt

ACSI - Campingcard