Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Stroom (0A)
Douche
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Jard-sur-Mer, Frankrijk
Ideaal gelegen tussen Zee en Marais, kom kamperen in ons grote authentieke, rustige en ontspannende domein dat gewaardeerd wordt door natuurliefhebbers. Onze camping bestaat uit 6 tentplaatsen met een nabijgelegen toiletgebouw (douche, toilet, wastafel) en een buitenkeuken. In de directe omgeving kunnen kampeerders de moerassen ontdekken met een opmerkelijk uitzichtpunt en een beveiligd wandelcircuit van 8 km dat de moerassen doorkruist. 1,5 km van het stadscentrum en 3 km van de stranden. De GR 364 en GR 8 lopen langs het terrein, waardoor het een ideale stopplaats is. De charmante Residence biedt u 5 camperplaatsen in het hart van een authentiek, rustig en veilig domein. Directe toegang tot wandel- en fietspaden. Je beschikt over een grote kampeerplaats (minimaal 50 m2) in een groene omgeving van één hectare. Voorzieningen: water, elektriciteit, sanitaire voorzieningen (douche, toilet, wastafel, buitengootsteen), vuilnisbakken. Op 3 km van het strand, op 1,5 km van het stadscentrum, het zwembad van de Residence, het hele jaar door overdekt en verwarmd op 28°, toegankelijk tijdens de week als er geen groep is. Geen afwatering. Rustig, vrij uitzicht, omgeven door vegetatie. Activiteiten Alleen weekdagen: Petanque Volleybal-, badminton- en voetbalveld Ping-pong tafel Zwembad Kinderschommel
€ 15,00