Camping la Durance

3.5

3.5

goed schoon sanitair. wel zelf toilet papier mee nemen. wij kwamen aan tijdens de lunche pauze. De meneer van de techniek, was zo vriendelijk om ons alvast te laten installeren en om 15.00 uur ons dan aanmelden. In de tussen tijd een leuke fietstocht gemaakt. De mw van de camping was al op de hoogte en ook zeer behulpzaam en vriendelijk. 16.80€ voor 1 nacht,2 pers. camper zonder elec. nette prijs

RobFen

mei 2024

wij waren hier 2 nachten.. rumoer heb ik mij niet aan gestoord. prima, schoon sanitair. wel je eigen rol meenemen. heerlijk gefietst -vlak-naar Isle sur la Sorgue. mooi stadje. mooie afgebakende plekken. WiFi is even zoeken.. bij toiletgebouw goed ontvangst. aardige dame bij receptie.

Flip2019

jul 2021

Het begin van de camping lijkt wel een oud fabrieksterrein. Geasfalteerd en ongezellig. De douches en sanitair zijn uitstekend. Wel veel lawaai van de weg en de trein, tegenover de camping.

Avenue Boscodomini 495

84300, Cavaillon, Frankrijk

43.82071 5.03726

snackbar - broodservice - gratis toegang tot het gemeentelijk zwembad naast de camping [open 1/7-31/8] - centrum 1km

28 aug t/m 30 sep

1 apr t/m 30 jun