Aire de Camping-Car

3.5

• Voorzieningen passanten

3.5

Deze lagere aire (op station 1600) is nu definitief gesloten en wordt een nieuw hotel. geen parkeergelegenheid meer hier maar het station om 1800 is open.

Beschrijving zegt dat het gesloten is, maar dat is het niet. De foto's zijn bedrieglijk aangezien de camperparking naar een hogere locatie is verplaatst. We besloten om op de oude locatie te blijven omdat de uitzichten beter waren en er minder campers waren (maar meer verkeerslawaai). Er waren geen voorzieningen, maar we hadden er geen nodig. Gratis toeristisch treintje is een leuke gratis functie. Lavarie voor € 5, verder leuke toeristisch.

AdriaJ+S

sep 2018

Wij stonden op de camperplaats Station 1600. Is gehele zomer open en betaalden 7.60€ incl. stroom, s'morgengs kwam gemeente langs voor betalen. Verder alle voorzieningen aanwezig, prachtig uitzicht en op een paar 100 meter boven de camperplaats in juli en augustus winkels en restaurants geopend evenals stoeltjeslift. Rustige plek allen 's'morgengs wat geluid van langsrijdende auto's.

Clôt du Rouzel

05290, Puy-Saint-Vincent, Frankrijk

bij skistation - wordt aangegeven - rustige, gereserveerde plaatsen - winkeltjes op 200m - betalen bij de balie van het hotel

15 dec t/m 1 mei

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!