Camping Tartarin

• Stroom

Ik sluit me aan bij de vorige reviews. Prima plekken. En voor deze tijd zeker niet duur. 23 euro voor twee personen + kat:-). We hebben het zwembad gemist, maar ja, het is october. Ziet er voor de zomer heel leuk uit. Loop even binnen bij het kasteel, zeker nu. Aangekleed in Halloween stijl. Tarrascon is een middeleeuws stadje met smalle straatjes.

robbi33

okt 2025

Wij betaalden €18,72 allin p.d. en dat voor een ruime plaats tussen heggen dus veel privacy! De plaatsen Tarascon en Beaucaire zijn absoluut het bezoeken waard.

Camping aan de Rhône maar niet met uitzicht erop. Vriendelijke ontvangst door beheerders. Rekening houden met gesloten receptie tussen 12-15 uur. Toiletten schoon. family shower/wc. Broodjesservice. Stadje Tarascon is gezellig. Ga ook de brug over en bezoek de Haven. Kasteel naast camping. Restaurantje op camping en meerdere in stadje, 5 min lopen. €27,77 p.n. camper 2 pers. Plaatsen gemiddeld groot. Mistral kan flink waaien. Reserveer!

Route de Vallabregues

13150, Tarascon, Frankrijk

Een kleine camping direct aan de Rhône en dicht bij het centrum, dat zich ook heeft aangepast aan kampeerders

15 mrt t/m 31 okt