Camping Les Rives de Paris

• Stroom

Volgens de site is de prijs €15.= Bij aankomst (11 September 2025 dus laagseizoen) blijkt dat €39.90 te zijn voor camper met 2 personen. Op mijn reactie werd er iets gemompeld over toeristenbelasting...... en dat hij de goedkoopste camping in de regio was.... Misleidende informatie dus.....

Knausrich

aug 2025

Hier reserveerden we, in tegenstelling tot wat we normaal gesproken doen, online een plek en betaalden we direct. Bij het inchecken moet je de toeristenbelasting betalen. Dit betekende dat een overnachting voor een camper met twee personen meer dan € 40,- kostte. De prijs is gerechtvaardigd gezien de nabijheid van Parijs, maar te hoog voor de camping en vooral voor de sanitaire voorzieningen. Er zijn onvoldoende toiletten en douches voor het aantal plaatsen in de spitsuren.

Aangename camping aan het water. Rustig ondanks de drukte. Middelgrote plaatsen. Schone toiletten die elke dag worden schoongemaakt.

Chemin de l'Écluse

93330, Noisy-le-Grand, Frankrijk

eenvoudige camping municipal aan de Marne - sanitair ok maar niet erg proper - treinstation een 10 min tot kwartiertje fietsen of een stukje verder buslijn 113 pakken naar het station - in centrum dorp

1 nov t/m 31 dec

1 okt t/m 31 okt

1 jan t/m 31 jan

Toon alle tijden en prijzen