Prachtige locatie, men staat hier vrij , zonder voorzieningen !
Dionisiou Glafkippou
340 08, Eretria, Griekenland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenMooie plek vlak aan het strand en bij restaurants. geen overlast. prima plek voor ook een overnachting.
Ziet er erg mooi uit en goed geschikt om overdag te baden. We werden echter 's avonds meerdere keren geparkeerd en uitgelokt door "Gipsys" en uiteindelijk zelfs massaal bedreigd door 6-8 mannen, zodat we de volgende ochtend voor de zekerheid aan de veilige kant gingen na een korte, onrustige nacht. We zouden daar niet nog een keer verblijven.
lees meerMooi strandje met gezellige boulevard om de hoek. Op zondag is er een marktje in het dorp. Douche op het strand, verder geen voorzieningen maar op zo’n prachtige plek mis je dat niet!
Campinggedrag niet toegestaan
Dionisiou Glafkippou
340 08, Eretria, Griekenland38° 23' 25" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Gras