Grote parking geschikt voor voor- en naseizoen met plekjes tussen de palmbomen en direct aan het strand - gebruik GPS-coordinaten - kiteclub gesloten in voor- en naseizoen - toiletten worden geopend door persoon woonachtig in caravan - buitendouche en strandbedjes aanwezig - centrum 200m
353 00, Echinaioi, Griekenland
€ 0,00 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 0,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenBuiten het seizoen een beetje desolate plek. Dorpje ook uitgestorven. Vier lieve zwerfhonden rondom camper.
mooi plekje, al is het tijdens ons bezoek , 14 okt, regenachtig. Eigenlijk 2 terreinen naast elkaar. 1 met bord camper parking. Aansluitend terrein bij een Bar, die al gesloten is, maar we mochten gaan staan. Met een zonnetje erbij top locaties
Prachtige locatie met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen overal om je heen, enige faciliteiten zijn stranddouches en bakken, water bijvullen zou mogelijk zijn, maar geen uitloop, veel kitesurfers die hun ding doen, maar stil alleen voor de kabbelende golven naast je busje, een van de mooiste plekken waar we hebben overnacht in Griekenland
lees meerHonden toegestaan
Vuilnisbak
Douche
Toilet
lees meer353 00, Echinaioi, Griekenland
38° 52' 12" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 0,00 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak