Stille haven , maar doorgereden
Kleine vissershaven, rustige, slaperige lokale haven, netjes en opgeruimd, vriendelijke mensen. Recent gebouwd, binnen de laatste 10 jaar. Wordt niet op onze kaarten weergegeven. Mooie vlakke betonnen ruimte om te parkeren, veel ruimte voor 6 busjes. Water op het dok plus vuilnisbakken. Geen andere faciliteiten. Zou dit parkeerterrein een getolereerde plek suggereren. 2017/02/12.
Limani Myrtounitou
270 53, Agios Panteleimonas, Griekenland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenStille haven , maar doorgereden
Wij vonden het een kale plek in een wat troosteloze omgeving. Veel bouwseltjes van Grieken aan de strandlijn. We zijn toch maar verder gereden.
Behalve wat honden die blaffen, hobby-vissers die de haven uitpruttelen en bezoekers die checken of er niets is veranderd, gebeurt hier helemaal niets. Best een rustige plek dus. Door de aangrenzende huisjes en de verlichting voelt het ook OK. Een goeie overnachtingsplek.
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Water
Stille haven , maar doorgereden
270 53, Agios Panteleimonas, Griekenland37° 57' 48" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak