4,78van 5
  • oktober 2023

Alle (camper) faciliteiten aanwezig. Grote ruime plekken met zon en schaduw. Luxe en net sanitair. Op de fiets naar supermarkt (1km), naar strand (2 km), naar shops (3km). We betaalden €16 cash.

• oktober 2023

Alles op deze plek is zeer schoon en praktisch. Het is een beetje ver weg van het strand, maar ten zeerste aanbevolen

• oktober 2023

prachtig sanitair. grote ruime douche. alles met prachtig marmer. wasmachine 2 euro. ook snachts bewaking. grote plekken. vriendelijke beheerders. met de fiets binnendoor naar Korinthos. ons plan was om 1 nacht te blijven, maar het werden er 6

Bekijk alle 18 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,78van 5

Camperstop Olivetree