Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Camperstop Olivetree is de ideale plek voor reizigers die de schoonheid van Korinthe willen ontdekken. Gelegen in het rustige dorpje Lechaio, op slechts enkele minuten van Oud Korinthe, biedt onze Camperstop ruime camperplaatsen met water en elektriciteit, moderne faciliteiten zoals toegankelijke douches, toiletten en zelfs een wasruimte.
Ontspan op ons dakterras met café/bar en snacks en geniet van het adembenemende panoramische uitzicht. Verken de nabijgelegen historische bezienswaardigheden en neem uw viervoeter mee – we hebben zelfs een hondendouche! Of u nu op doorreis bent of langer blijft, we kijken ernaar uit om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.
Lees verder
Lozen afvalwater