wild camperen aan strand. water en restaurants aanwezig.
Paralia Mpoykas Messinis
242 00, Agios Konstantinos, Griekenland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwe waren hier een nacht om te slapen, de status is ok, er waren die dag verschillende vrouwen op straat, goed voor een nacht
Mooie plek voor voldoende auto’s. Toiletten niet bruikbaar, ontzettend vies! Bij aankomst werden we direct geïnformeerd door andere camperaars dat zigeuners actief waren en je zeer alert moest zijn en de camper niet alleen laten. We zijn verder gegaan want het voelde niet goed. Jammer want het is een mooie plek!
lees meerstond daar alleen op 12.09.19 Mooi strand om te zwemmen Veel gebroken glas ingeslagen autoruiten. Ik zou niet opnieuw alleen beginnen. Behalve de twee repen en groenten staan geen infrastructuur
Paralia Mpoykas Messinis
242 00, Agios Konstantinos, Griekenland37° 0' 52" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Gras