Athens Motorhome Park

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

creil

sep 2025

vriendelijke ontvangst, informatie is duidelijk, shuttlebus half 10 naar METRO. half uurtje in de Metro naar Acropolis. terrein ligt wel naast de snelweg en dat is wel jammer. sanitair super prima schoon. geen supermarkt maar wel op zeker 2.0km met de taxi of lopend

BertCrikemans

jul 2025

Wij hadden een elektrische storing en ze hebben ons hier prima geholpen. De eigenaar is super vriendelijk en wou ons ondanks zijn drukke agenda er tussen nemen om ons te depanneren. Heel nette camping en perfect om Athene te bezoeken met een shuttle bus.

Tiny.vanderMeer

mei 2025

Wij waren hier de 27+28+29 mei 2025. Echt een prachtige zeer goed uitgeruste Camperpark met alle voorzieningen. Receptioniste zei dat ze pas 2 jaar geleden geopend hadden. Alle sanitair, restaurant etc hagelnieuw en wordt zeer goed onderhouden en schoongemaakt. Wij betaalden voor 3 overnachtingen zonder elektra €105,45. Athene goed te bereiken via metrostation Palinni op 3,4 KM afstand. Elke dag om 09.30 uur rijd er een shuttle bus naar Palinni.

Agiou Dimitriou

153 51, Pallini, Griekenland