parking bij restaurant - vlakbij de Lousios kloof met de vele kloosters - let op: op parking museum [150m verder] is overnachten verboden - centrum 1km
Eparchiaki Odos Kato Davias - Dimitsanas
Dimitsana, Griekenland€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPrachtige weg naar dit punt. De plek zelf is redelijk scheef maar het uitzicht is onbetaalbaar. Prima taveerne. Nu in het naseizoen beperkte service. We staan alleen en dat is prima.
Mooie locatie met zicht op de kloof. Het wandelpad in de kloof naar de kloosters loopt langs de parking. Vriendelijke ontvangst zonder dwang om van het restaurant gebruik te maken. We hebben dat wel gedaan en het was prima.
Schitterend uitzicht. Heerlijk rustig. Lekker en goedkoop eten in de taverne.
WiFi
Schitterend uitzicht. Heerlijk rustig. Lekker en goedkoop eten in de taverne.
Eparchiaki Odos Kato Davias - Dimitsanas
Dimitsana, Griekenland37° 35' 11" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
WiFi