Mani Beach Camping

w

woho

okt 2025

Een zeer fijne camping met nieuwe en goed onderhouden toiletten, kook- en wasfaciliteiten. De eigenaar is buitengewoon behulpzaam. Onze hond had 's avonds laat medische hulp nodig en hij probeerde van alles om een dierenarts te vinden. Med Vet Clinic (medvetclinic.gr) in Sparta is een geweldige plek; de dierenarts spreekt ook Duits.

Okram&Brabo

sep 2025

Langgerekte camping met plaatsen onder schaduwdoek. Vriendelijk personeel dat goed Engels spreekt. Geweldig sanitair dat splinternieuw lijkt te zijn. Door de lengte van de camping kan het soms een stukje lopen zijn voor het doen van de afwas of het legen van het toilet. Naastgelegen camping bekeken, maar we waren blij met onze keuze. Taverne Takis is een absolute aanrader. Fietsen op e-bike is goed te doen en Gythio is een bezoek waard.

JaCobus25

mei 2025

Fijne camping! We werden zeer vriendelijk ontvangen en het sanitair is nieuw en heel schoon. Perfecte ligging aan het strand. De plekken zijn ruim en schaduwrijk. Kortom, deze camping is een goede keus.

Eparchiaki Odos Gytheiou-Areopolis

Gytheio Municipal Unit, Griekenland

Goede camping dichtbij het strand. 17 € met CC ACSI. Dicht bij Gytheio prachtige stad.

1 jan t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug