Nieuwe camping, sanitaire voorzieningen zeer goed, elektriciteit en water inbegrepen, directe toegang via trap naar het grind / zandstrand, strandcafé, mini-markt, plaatsen met en zonder schaduw, goede toegang voor grotere WOMOS, geen permanente campers, geen disco, zeer vriendelijk personeel
600 63, Athene, Griekenland
€ 26,00 • 1 mei t/m 30 sep.
NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, CCC - Camping & Caravan Club, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenMooie nieuwe camping , veel hoge bomen beetje somber in oktober. Is wél open tot eind oktober. Veel zwerfhonden wij zijn daarom op camping ernaast Olympus Beach gaan staan.
Wat een fijne camping! De faciliteiten zijn erg goed: mooi en nieuw sanitair, keukentje, minimarket met vers brood, gezellig terras, strandje met ligstoelen en parasols (gratis). Wij waren er begin oktober en er was nog genoeg levendigheid op de camping. Alleen waren er wat restaurantjes in de buurt gesloten. Supermarkten zijn helaas wat ver weg. Zeer vriendelijke mensen, rustige en prettige sfeer. Wat ons betreft dé perfecte camping!
lees meerhet klopt van de weg en het spoor ,maar eigenlijk helemaal geen last. uitstekende toilet gebouwen nog nooit zo mooi gezien zelfs afwassen met warm water dames heten je zeer vriendelijk welkom. minimarkt met verse groenten en niet te vergeten de bar ligt mooi en relaxt prive strand wel veel trapjes naar beneden maar makelijk loopbaar,, geweldig
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meer600 63, Athene, Griekenland
40° 6' 60" N
campingsylvia@gmail.com
+302352022104
€ 26,00 • 1 mei t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet