Een heel mooie terrassencamping
Ethniki Odos Prevezas Igoumenitsas
461 00, Plataria, Griekenland€ 26,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
Kortingskaartenmooie verzorgde camping met een prima ontvangst vriendelijke mensen we hebben er 5 dagen met plezier gestaan gezellig restaurant wij vinden het een prima plek
Zonder reservering werden we s nachts om 1 uur hartelijk verwelkomd. Mochten gratis op de parkeerplaats achter het hek staan. Volgende dag op een mooie plek. Prima faciliteiten en leuk strand met schaduw. Aanbevolen!
Prima camping met heerlijk strand en goede plaatsen. Je krijgt waar je voor betaald.
Ethniki Odos Prevezas Igoumenitsas
461 00, Plataria, Griekenland39° 28' 20" N
info@campingkalamibeach.gr
€ 26,00 • 1 apr. t/m 15 okt.
KortingskaartenHonden toegestaan
Max. aantal plaatsen