Camping Máré Vára

• Honden toegestaan

• Stroom

smitjesavontuur

aug 2025

leuke kleinschalige camping. aardige eigenaar (Duits en Engels sprekend). ondanks dat er met onze, te kort van te voren, online reservering geen rekening was gehouden toch een plekje gekregen en 3 nachtjes gebleven. mooi gemeentelijk zwembad pal aan overkant camping (betaald met korting als je van de camping komt) en eigen plonsbadje voor afkoelen op camping. rust en ruimte. heerlijk.

Claessen1971

aug 2024

leuke camping met vrije plaatsen. Vriendelijke eigenaren die heel behulpzaam zijn. Mooi natuurgebied. Het sanitair is goed en wordt vaker gepoetst. zeker aan te raden om te wandelen in het gebied. Bus naar Pecs stopt voor de deur.

Jan-en-Lenie

aug 2023

Nette camping. Is overgegaan naar Duitse beheerders. Gastvrijheid is ver te zoeken. Na 1 nacht zijn wij snel vertrokken naar een camping 23 km verderop. Wij komen hier niet meer terug.

Várvölgyi utca 2

7332, Magyaregregy, Hongarije

gelegen in beschermd natuurgebied ten oosten van Mecsek - schitterend wandelgebied - Nederlandse eigenaars - termaalbad 15km - historische stad Pécs 30km

1 mei t/m 30 sep

HUF 4.800,00