Parking Silver Beach

• Honden toegestaan

4.2

Go-Dexter

jun 2025

Prima plek aan het einde van een weg. De vele bezoekers van Silver Beach vertrekken aan het eind van de dag. We stonden met 4 campers en 6 tentjes op deze locatie. Een oase van rust gedurende de nacht.

Rory1995

jun 2023

Sommige plekken wil je eigenlijk voor jezelf houden. Maar we gunnen een ieder deze prachtige ervaring. Links imposante bergen, rechts de duinen van Terschelling, voor je een uitgestrekt strand en een 10 minuten wandeling van de oceaan. Dixy's aanwezig. Letop, horren dicht. Begin van de avond komen er ultra kleine vliegjes. Maar dat mocht onze pret niet drukken. Groetnis Wiebe&Ceel

Ed&Con

aug 2022

Parkeerplaats overvol, zowel overdag als ‘s nachts. weg er naar toe goed te doen met camper 7,5 m, echter laatste 50 m. stonden de auto’s links en rechts op weggetje naar de parkeerplaats. beide zijden van camper 5 cm. over, maar gelukt. Spectaculair strand waar je met de auto op kunt, maar let op; vlied komt snel en dan moet je een tijd wachten om eraf te kunnen.

-, Killadoon, Ierland

53° 39' 0" N 9° 52' 51" W

53.65004 -9.8809

Parking aan strand aan het einde van de weg - gebruik GPS-coordinaten - weg wordt steeds smaller - prima te doen met camper >7.00m - ook tenten in de duinen - bij laag water te lopen naar het eilandje - centrum 5km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!