Illugastadir seal watching observatory

• Stroom

• Vuilnisbak

Vier sterren omdat het hier rustig was, prachtig uitzicht, toilet schoon en het water warm was, de zeehonden lagen te dutten of spelen in het water. Kortom: fijne plek. De weg is nog slechts 13 km gravel. En voor een gravelweg was de kwaliteit uitstekend

Hendrik8

jun 2025

We kwamen hier ook omdat het op de lijst van de IJslandse csmpingcard staat. De betaalautomaat weet dit kennelijk niet. De 20 km grintweg is redelijk, maar niet uitnodigend. Wij betaalden met twee senioren 5000 Kr. we vonden de enige echt vlakke plek achter het WC enz hokje. We waren de eersten. De anderen moesten wat meer moeite doen. Het uitzicht over zee is mooi. zeehonden waren vanavond afwezig.

Go-Dexter

jun 2024

Camping gaat pas open na 20 juni. De weg er naar toe vanaf Hvammstangi is met een camper erg lastig te rijden. Afstand is ongeveer 20 km. Camping gaat pas zo laat open omdat anders verstoring van het broedseizoen van de zeehond zou plaatsvinden. Geen formele review, wel praktische informatie.

Húnaþing vestra

531, IJsland

65° 36' 27" N 20° 52' 41" W

65.6075625 -20.8780625

zeer eenvoudige camping vlak bij observatiepost voor zeehonden en zeevogels - elektriciteit bij wc-gebouw - ligt aan gravelweg - centrum 25km

1 mei t/m 31 aug

€ 15,00 - € 25,00

(ISK 3.000)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!