Camping Varmahlíð

• Honden toegestaan

• Stroom

JanRelight

aug 2025

prima plek met fijn sanitair de, soms, mindere reacties snap ik niet. Dit is precies wat wij als camperaars zoeken. Geen receptie maar alle voorzieningen en heerlijk rustig. Benzinepomp, supermarkt, restaurant op loopafstand en een zwembad in de nabijheid. Wij hadden prima weer en genoten van het uitzicht.

HalldorB

mei 2025

Als waarschuwing voor mensen die deze site gebruiken: de meeste informatie op deze site klopt niet. Zelfs de naam van de camsite klopt niet. De informatie is ofwel erg oud of gewoonweg helemaal onjuist. Met vriendelijke groet, Eigenaar

Frabe

aug 2024

Prima camping verwarmde douche’s en toiletten zoals overal in IJsland zijn er te weinig maar worden uitstekend onderhouden chemisch toilet legen is prima grijs water lozen is moeilijker niet eenvoudig om er te komen met de camper voor de rest een prima camping supermarkt op loopafstand stroom is ook prima geregeld

Varmahlíð, IJsland

65° 33' 7" N 19° 27' 23" W

65.55194 -19.45651

korting voor senioren - huidige tarieven staan vermeld op de website - goede wandelmogelijkheden - centrum 500m

12 mei t/m 19 sep

ISK 3.200