Area Comunale

Camperplaatsen

AnnekeA

okt 2025

Een prima cp, rustig met name in de nacht. Vlak voor je deur een lift, daar is een openbaar toilet en je bent dan gelijk in het oude centrum. Een erg leuk oud dorp met ook een flinke winkel promenade. De voorzieningen worden vernieuwd en zijn nog in aanbouw. Het is inderdaad lastig te vinden, je rijd er snel voorbij helaas. Wij zijn verderop gekeerd en toen zagen we het kleine bordje. Het is een gemixte parking. Het gaat redelijk steil omhoog.

JamesT

nov 2023

we hebben hier een paar leuke dagen gehad, de bar naast de parkeerplaats was leuk. Buiten het seizoen dus niet veel plekken om te eten, maar voelde me veilig en gastvrij. het enige slechte was dat we de coördinaten gebruikten om de plaats te vinden en dat de navigatie ons door de kleine straatjes van de oude stad probeerde te leiden. toegang is eigenlijk niet slecht als je de juiste kant op komt.

zoals eerdere berichten aangeven, kunnen de hellingen een beetje steil zijn, maar eenmaal op de parkeerplaats geen problemen. Het gebied had stopcontacten, maar nu niet functioneel. Toiletten zijn nauwelijks ok, maar toegang tot het centro is via een functionele lift. Gezien de nabijheid van het centrum en de prijs (gratis) is er niet veel om over te klagen. Het factureert zichzelf niet als een camperlodge. Afvoer beschikbaar.

Via Frisa 19

66034, Lanciano, Italië

rustige plaats - lift naar oude centrum - zaterdag markt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!