Agricola Giovanardi

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Hallo,
Mijn naam is Simone en ik run samen met mijn familie een kleine biologische boerderij met bijen, oude granen en wijngaarden, gelegen tussen de velden van Parmigiano-Reggiano. Onze collectie antieke tractoren is gratis toegankelijk voor bezoekers.
U kunt onze producten direct kopen: Lambrusco-wijn en ambachtelijk bier, honing, pasta en koekjes.
We hebben ook een klein basketbalveld.
We zijn dicht bij de steden Parma en Reggio Emilia, Brescello (de geboorteplaats van Don Camillo en Peppone) en de rivier de Po.

Lees verder

• Douche

• Vuilnisbak

Janoxy

sep 2025

een supervriendelijk gastheer maar maar prijs kwaliteits verhouding laat te wensen over. Geen chemische toilet of waterlozing mogelijk. Wel zou er binnenkort iets aan het sanitair worden gedaan.Er zijn 4 plekken beschikbaar .we hebben wel gebruik gemaakt van hun streekproducten die waren top !! wij wensen Simone heel veel succes aan de vriendelijkheid zal het niet liggen

gerard27

sep 2025

Mooie en rustige plek. Hele aardige eigenaar die je met alles wil helpen. Dit is zijn eerste jaar als camperplaats eigenaar en dat gaat hem goed af. Voor de rest het sanitair is gedateerd maar geen gedoe met muntjes en heerlijk heet water. Een tip voor de camperaars zorg dat je met een lege wc en vuilwatertank komt want je kan niet lozen.

Roel2931

aug 2025

Simone is de meest enthousiaste camperplaats eigenaar die we ooit ontmoet hebben. Duidelijke communicatie via de mail en WhatsApp. Allerhartelijkste ontvangst. Slechts een paar plekken achter de loods op het agrarische bedrijf. Prijs €20,- (water/douche €10,- en elektra €5,-). Verkoop van eigen biologische producten (Lambrusco wijn, bier, honing, Balsamico azijn, pasta). Slechts 10 km van de snelweg.

Via Pallaia 36

42024, Castelnovo di Sotto, Italië

Locatie host

Hallo,
We hebben ook een klein basketbalveld.

Lees verder

Centrum 1,4km