Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Hallo,
Mijn naam is Simone en ik run samen met mijn familie een kleine biologische boerderij met bijen, oude granen en wijngaarden, gelegen tussen de velden van Parmigiano-Reggiano. Onze collectie antieke tractoren is gratis toegankelijk voor bezoekers.
U kunt onze producten direct kopen: Lambrusco-wijn en ambachtelijk bier, honing, pasta en koekjes.
We hebben ook een klein basketbalveld.
We zijn dicht bij de steden Parma en Reggio Emilia, Brescello (de geboorteplaats van Don Camillo en Peppone) en de rivier de Po.
Lees verder
Via Pallaia 36
42024, Castelnovo di Sotto, Italië

Locatie host
Hallo,
We hebben ook een klein basketbalveld.
Lees verder
Centrum 1,4km