Area Servizio

Serviceplaatsen

3.1

• Vuilnisbak

3.1

Wéér (bijna) twee jaar later wéér terug op deze serviceplaats, en –je gelooft ‘t haast niet in Italia– alles werkt nog stééds prima. De aan/uit-handle van de 4 sproeiertjes bij het stortrooster is nu wel afgebroken, maar mbv een waterpomptang oid zet je ze moeiteloos aan+uit. Verder geldt nog steeds alles uit mijn 2 eerdere reviews: de nomadi wonen er nog & het blijft een wat rommelige plek, maar alles functioneert vlekkeloos en is geheel GRATIS.

Sannah&David

mrt 2025

Prima plek om te lozen. Er wonen wel mensen in hun woonwagen op het terrein. Voelde me niet onveilig. er is ook een waterpunt, deze was alleen helaas bezet door iemand die 1m3 water kwam tappen.

Na 2 jaar weer terug bij deze serviceplaats, want onze Italiaanse vrienden wonen nog steeds in de buurt. De nomaden wonen hier ook nog steeds en doen nog steeds geen vlieg kwaad. En de plek is nog steeds rommelig. Maar, verrassing: alles werkt óók nog steeds perfect! Bring your own waterslag & gardena-adapter: het water loopt, de afvoerput is tamelijk schoon en totaal niet verstopt, en zelfs de 4 put-schoonspuitertjes werken. En: allemaal GRATIS!

Via I Maggio

50053, Empoli, Italië

Sitecode: 20850

serviceplaats in de Zona Industriale di Terrafino

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!