Garda Agricampeggio

• Vuilnisbak

4.1

Johannes-J

okt 2025

waren hier begin okt. 2025 Ruime vlakke plaatsen, sanitair schoon, 3 min. douchen met muntjes, kopen bij receptie voor €1. Leuke fietsomgeving, Sirmione, Peschiera, Lazise. Grote supermarkt op loopafstand.

Lunk

dec 2024

De WiFi was zeer goed,alles op 1080, maar was daar in november met een enkele aanwezig. Supermarkt en tuincentrum op loopafstand. Helaas wel erg duur. Eén persoon met buscamper en elektriciteit voor drie nachten €94,50. Dat is niet inbegrepen douche voor €1,- per keer. Ze hebben siësta van ? tot 14:00, het hek is dicht en intercom verteld pas om 14:00 terug te komen. Om zes uur savonds is hek ook dicht en kun je niet op het terrein of aanmelden.

dhooge_joy

jul 2024

Vooraf gebeld of er nog plaats was, naam genoteerd en we mochten komen. uiteindelijk daar aangekomen was ze onze naam kwijt. alles was vol, maar ze kon onze camper nog wel een plaatsje geven. uiteindelijk nog blij dat we plaats hadden met ons 2 kindjes. later op de middag bleven ze maar plaatsjes bijmaken waardoor het gezellige ook wel weg was. goed voor 1 nacht. cash betalen is niet nodig. douchen kan maar is bijbetalen voor warm water

Viale Francesco Agello 174

25015, Desenzano del Garda, Italië