Azienda vitivinicola

• Vuilnisbak

A

Astrid@

nov 2025

Onze ervaring sloot helemaal aan op de andere reviews; wat een gastvrijheid, wat een prachtige rustige plek, fijne wijnproeverij, heerlijke douche (in een wijnvat!) en schoon toilet en een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.

user554223863

okt 2025

Wat een bijzondere plek en wat een mooie mensen en gastvrijheid! De familie Rabino (Francesca, Chiara, Agnes, moeder, vader) geeft zoveel liefde, zowel aan hun passie (de wijn) als aan de mensen die ze ontvangen. Een wijnproeverij is zeker aan te bevelen, veel (royaal) proeven, zowel de wijn als de hapjes. Ook douchen in een wijnvat is uniek. We komen absoluut graag nog eens terug! Cees & Coby

Busco

sep 2025

tegen onze gewoonte in, bleven we hier 4 nachten! wat een tof familie bedrijf en wat een prachtige plek, midden in de druiven oogst. van hieruit was het ideaal om per fiets de wijde omgeving te verkennen, veel te zien! Ze hebben overigens wel plek voor meer dan 10 campers, zeker als je- zoals wij- geen elektra nodig hebt!

Via Rolfi 5

12069, Santa Vittoria d'Alba, Italië