Camping La Vecchia Torre

• Stroom

camping zag er wel netjes uit en sanitair ook. helaas weer moeten vertrekken zonder te staan. we stonden maar er is maar 3a stroom voorziening welke er uiteraard bij 700 watt uit klapt. dus geen airco, geen koffie machine van 700 watt geen bakplaatje. erg jammer, maar ja met 36 graden wil ik toch mn airco wel ff aanzetten. jaja ik weet het dat is geen kamperen meer.

Fijne camping met mooie schaduwrijke plaatsen en fijne sfeer.. Strand bij de camping waar je vrij kunt liggen. Winkeltje bij de camping met veel artikelen. Dichtbij Gallipoli maar wij vonden de weg vrij druk om te fietsen. Shuttle of met bus ( bushalte voor de camping) is beter vinden wij. Via camping auto gehuurd. Was heel goed geregeld en niet duur. Personeel heel vriendelijk. Sanitair eenvoudig maar schoon.

liseth

jun 2024

prima camping. veel schaduw. leuk standje op de camping. strandje is verboden voor honden. maar hondenliefhebbers kunnen flinke wandelingen maken langs de zee. sanitair perfect. vriendelijke ontvangst. Op fietsafstand van gallipoli.

Strada Provinciale 108

73014, Gallipoli, Italië