Mare Azzurro Macchia

• Stroom

Eens met voorgaande reviewer. Fietsen naar winkelcentrum in Manfredonia (7,5 km) kan, maar je fietst wel over een keienpad van 2,5 km. Let op: eigenaar vraagt om je ID en die krijg je terug als je betaald hebt (cash).

strandhafer

aug 2025

De camping ligt direct aan zee, boven een kleine baai die exclusief voor kampeerders is gereserveerd. Het strand wordt dagelijks schoongemaakt. Je parkeert tussen olijfbomen, die schaduw bieden maar de zonnepanelen niet overschaduwen. Het was er rustig en niet druk. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, hoewel de voorzieningen vrij basic zijn. De eigenaar is erg vriendelijk en gaf ons goede instructies over hoe we onze XL stacaravan konden parkeren. De elektriciteit moet worden aangepast naar 3 ampère.

Campersleven

jul 2025

Mooie camper plek dicht bij een nog mooiere baai. Alleen eind juli was het heel erg warm daar. Weinig schaduw en geen wind. Ook net te weinig ampere zodat de airco niet aan kon. Maar ga zeker een stukje met de sup op pad, prachtige onontdekte strandjes. Onze kids hebben 2 dagen alleen maar gezwommen maar ‘s avonds zijn we vertrokken, te warm voor een tweede nacht.

Strada Statale 89

Monte Sant'Angelo, Italië

direct aan zee met eigen strandje

1 mei t/m 15 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!