La Cornula

Camperplaatsen

• Stroom

Het is een grote parkeerplaats met douches (warm water), schone badkamers waar je je föhn kunt aansluiten. Barbecueën toegestaan. Waterafvoer/-oplader schoon en onderhouden. Vrij dicht bij Leuca, fiets of scooter aanbevolen. Alles inbegrepen voor € 30/nacht.

Costunrix

sep 2025

Zelf plaats kunnen kiezen. Later €30 afgerekend per nacht. Gratis kunnen douchen. Prima sanitair. Lekker dicht bij de kust.

We waren hier op de dag van Ferragosto, we hebben een geweldige tijd gehad aan de kust, we hebben het vuurwerk gezien 🎆 prachtig... de camping was schoon, warme douches één euro maar zonder tijdslimiet, je sluit jezelf op en doet wat je wilt... wasbakken om afwas en kleding te wassen, in- en uitladen alles inbegrepen, we betaalden 30 euro voor drie x 24 uur, oh ik vergat de eigenaar, erg aardig, vriendelijk en erg behulpzaam

Via Panoramica 21

73040, Santa Maria di Leuca, Italië

rustige omgeving - prima locatie om het heiligdom en de vuurtoren te bekijken, waar je de kruising van de stromingen van de twee zeeën ziet - zee 300m - centrum 500m

1 jun t/m 30 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!