Area di sosta camper comunale

Camperplaatsen

• Stroom

• Wasmachine

Mario-CCI

aug 2020

Ik stopte in het gebied op 24 augustus 2020. Voor degenen die langs Calabrië reizen, of Sicilië willen bereiken of terugkeren, blijkt de rustruimte een zeer interessante optie te zijn. Uitgerust met camperservice met laden en lossen van water, elektrische aansluiting, het is erg rustig en biedt het prachtige panorama van de Pollino. Dichtbij het stadscentrum.

Bumba52

dec 2019

Verbleef hier in 19 oktober. De parkeerplaats kost 5,00 EUR. Verwijdering van water, elektriciteit gratis. Je moet betalen in het buurthuis ... een beetje lastig. De plaats is mooi en stil.

wivabo

dec 2019

Wij waren hier 14/15-10-2019. Bij het aanrijden lijkt het een beetje verwaarloosd. Er is echter een mooi en goed werkend sani station en er zijn elektra aansluitingen. Er staat een bord bij de inrit met de mededeling dat je € 5,- per dag moet betalen bij een kantoor in het gemeentehuis? Verder zijn de voorzieningen gratis en er zijn bakken voor gescheiden afval. Wij hebben hier heerlijk rustig overnacht.

Via del Pozzo 1

85043, Calda, Italië