Area Masseria Radogna

Camperplaatsen

• Stroom

maatcamper

sep 2025

Begin september hier gestaan. Omgeving en de uitzichten zijn mooi. Vriendelijke eigenaar, prijs €30,- voor 1 nacht incl 4amp. stroom, vind ik teveel gezien de staplaatsen, verouderde wc’s(2 st), 1 douche. Alles is wel schoon. Voor echte natuurliefhebbers mooie plek denk ik.

Titan67

sep 2025

Prachtige, rustige plek in de heuvels boven het prachtige Matera. 20 minuten lopen naar het uitkijkpunt Belvedere. Een goede douche en toilet. Elektriciteit indien nodig. Zeer vriendelijke eigenaar die met zijn eigen busje tours naar Matera organiseert. Genoeg ruimte, zelfs midden augustus 2025. Uitstekende wandelmogelijkheden rondom de camping. Zeker een aanrader!

oorschot

jun 2025

CP waarvandaan we naar matera zijn gefietst 7km goed te doen. bij afslag noord ligt een fietspad. geweldige stad. jammergenoeg konden we niet naar belvedère lopen ivm filmopnames erg jammer hier kwamen we voor. zeer vriendelijke eigenaar die ook aanbood om je te halen en brengen naar matera sanitair wel verouderd maar geen gebruik van gemaakt .

Contrada Murgia Timone

75100, Matera, Italië

Sitecode: 12078

rustige plaats in het Parco della Murgia Materana - busje naar centrum

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!