Camping Village Paestum

• Stroom

Prima voor een nachtje. Het is een camping met 4 sterren, maar dat kun je het niet meer geven. Het is een beetje vergane glorie. Zwembad is tussen 13.00 en 16.00 uur gesloten, badmuts verplicht. Strand op 5 minuten lopen. Sanitair verouderd, wc’s zijn voornamelijk zonder wc-pot, maar zijn hurk wc’s. Camperplekken zijn schaduwrijk, redelijk ruim. Als het druk is kan inpakeren lastig zijn. Wij waren €31,- kwijt, buiten seizoen (camper + 2 personen)

thbeumer

sep 2022

Wij kwamen aan met onze camper. Er kwam een man van de receptie naar ons toe en keek al niet vrolijk. We konden er alleen staan als we voor 7 nachten bleven.

Gerard-Ineke

sep 2018

Als toevoeging op mijn eerdere beoordeling moet je met heel veel kleine steekmugjes rekening houden. Erg irritant! s Avonds goed beschermd buiten zitten! Het restaurant heeft een zeer beperkt avondmenu. wij aten risotto met garnalen voor 18 euro. Het was heerlijk. In deze buurt zijn nog heel veel andere campings op fietsafstand van Paestum.

via foce del sele

84025, Eboli, Italië