Camping I Pini

• Stroom

W

WimBea

nov 2025

Veel achterstallig onderhoud. Het grote zwembad was tijdens ons bezoek van 14 t/m 16 september wel open. Gunstige ligging voor bezoek Sorrento (met de bus). Excursie op de camping beschikbaar voor boottocht naar Amalfikust, aanrader. Je wordt opgehaald vanaf de camping en per busje gebracht naar het haventje van Massa Lubrense. Je bent de hele dag onder de pannen; aanrader. Een van de receptionistes is Engelse.

Wandalois

mei 2025

Wat een vervallen plek. het zwembad heeft helemaal geen water en is totaal verouderd. Het sanitair is niet alleen totaal verouderd, het is ook nog eens onhygiënisch: geen wc-brillen, geen wc-papier. Het hele gebied is totaal onbemind en wordt bewoond door vreemde permanente kampeerders (werkers voor de omgeving??) Dit maakte ons erg verdrietig en zorgde ervoor dat we eerder vertrokken. Het enige positieve: de stoelen waren ruim.

JAR-AA

apr 2025

prima plek, zeker als je verder van de weg staat in een oude olijfboomgaard. Sanitair is wel zeer verouderd, maar schoon. Aardige beheerders. prijs is nu 35 euro voor 2 personen, camper en elektra.

Corso Italia 242

80063, Piano di Sorrento, Italië

Bushalte op 50m - treinstation 500m - zee 2km - centrum Piano di Sorrento 600m - centrum Sorrento 4,2km

1 sep t/m 31 okt

1 jul t/m 31 jul

1 aug t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen