Nog geen foto's van deze locatie

Carefor Supermarket

Camperplaatsen

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

CP is de helft van een terrein waarvan de andere helft een vrij parkeerplaats van de Carrefour is. Stonden voor het CP deel terwijl we boodschappen moesten doen. Dame in kwestie bleef maar roepen dat de prijs €3/u voor de camper was. Geen verwijzing naar de P-plaats vd winkel. Ketting werd strak getrokken en een oude baas maakte verdwijn gebaren omdat we niet zouden gaan betalen.

divadnella

jun 2018

NUL sterren echt. Dit is geen camperstop, het is een flagrante afzetterij, ontworpen om kampeerders te vangen, die niet genoeg ruimte kunnen vinden in de Carrefour-parkeerplaats. Dezelfde ervaring als vorige recensent, maar gelukkig hadden we niet het privéterrein betreden. De maniakale vrouw had nog steeds tegen ons geschreeuwd - we "weigerden" om te betalen. € 2 per uur = € 48 per dag. VOORKOMEN

Vicens

jun 2018

Parkeren naast de super, open 24 uur met buitentafels en 's nachts komen groepen om te kopen en te drinken, na middernacht stopt het geluid. Er is een bewaker in de tent die er tot 20:00 uur is en € 20 in rekening brengt voor een dag, als je later aankomt kun je binnenkomen, maar in de vroege ochtend maken ze je wakker voor de rekening, maar als je weggaat, vermijd je de betaling.

Via Plinio

80045, Pompeï, Italië

parking bij de supermarkt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!