Camping Zeus

Pasajopi

4 dagen geleden

!!!Opgelet. !!!! we moesten een ID kaart afgeven tijdens ons bezoek. Bij het uitchecken zijn wij vergeten de ID terug te vragen. Ze beloven nu al 2 maand lang om die op te sturen, maar ik heb deze nog steeds niet terug. telkens beloven ze vanalles maar er gebeurt niets. Politie is ondertussen op de hoogte.

D

Der-Jopi

okt 2025

De ideale plek om de opgravingen te bezoeken. Gelegen op slechts 100 meter van de ingang. De toiletten zijn uitstekend. Wij betaalden € 62 voor twee nachten. Twee personen en een camper. We raden deze plek van harte aan!

Door GoogleMaps verkeerd omgeleid dus camping voorbij gereden. Let op de secundaire weg anders wordt je weer naar de snelweg geleid. Wij zijn uiteindelijk bij een andere camping terecht gekomen vlak bij de (een) ingang. Ook prima voor een bezoek en een nacht.

Via Villa dei Misteri

80045, Pompeï, Italië

Naast ingang opgravingen Pompeï - bar voor de ingang van de camping - halte Vesuviusbus en treinstation naar Napels en Vesuvius vlakbij - centrum Pompeï 2,5km

ACSI - Campingcard