Camping Rio Martino

3.4

3.4

Fröschli237

jul 2025

We werden vriendelijk ontvangen en ondanks het beleid dat alleen kleine honden zijn toegestaan, mochten we er toch een nachtje blijven met onze labradormix. De plaatsen zijn schaduwrijk en afgeschermd met netten. Helaas is het terrein erg krap en lawaaierig. Entertainment en feesten gaan door tot middernacht. De toiletten hebben geen bril en de douches zijn erg oud (50 cent voor 30 seconden). Geen ideale plek voor honden om te plassen.

anton&wanda

jun 2025

opzich mooie camping alleen telefoon/internet bereik is echt slecht, wifi hebben we niet geprobeerd (hou niet zo van openbare wifi). douches is met muntjes en de wc's hebben geen wc-bril (opzich niet erg maar je benen knellen een beetje af) en ook je eigen wc papier moet je meenemen 🤷‍♂️. we waren €38,- kwijt voor 1 nacht (2 pers en 2 honden)

kruisbes

jun 2024

familiecamping met veel vaste plaatsen. eenvoudig, verouderd, maar voorzieningen als bar, winkeltje en restaurant zijn aanwezig. Ligt aan een zandstrand. Proma voor afkoeling in zee of een stop op doorreis. Was leuk om dit 1 dag mee te maken.

Via Lungomare Pontino 8505

04100, Latina, Italië

Tussen de zee en een meer (Lago di Fogliano) - animatie van 15 juni tot 6 september - strand 20m - centrum Latina 11,8km

1 apr t/m 31 mei

1 sep t/m 15 sep

1 jun t/m 30 jun

Toon alle tijden en prijzen