Area Comunale

• Stroom

• Voorzieningen passanten

Broti007

aug 2024

Goede parkeerplaats aan het meer, nog maar enkele plaatsen beschikbaar, zeer goede V/E-zorg, Je kunt Luino relatief snel te voet bereiken! Aanbeveling: woensdag is de markt in Luino,

meggo

jun 2024

Parkeerplaats bij het meer grenzend aan een grasveld met een kleine strandbar aan het zandstrand. Helaas zijn er slechts een paar plaatsen beschikbaar, die afhankelijk van de tijd van het jaar vroegtijdig gevuld kunnen worden. Overnachten buiten de gemarkeerde parkeerplaatsen levert een boete op. Er zijn alternatieve plaatsen 7 km langs het meer richting Zwitserland. Er zijn daar verschillende parkeerplaatsen beschikbaar. 👍👍👍👍

InekevdV

jun 2024

Prachtige parkeer plek aan het water. Verzorging aanwezig en op loopafstand van Luino. voor 15 € kun je 1 dag blijven staan, elektriciteit aanwezig, wel betaald, wij stonden hier 2 nachten en hebben Luino bezocht daar is op woensdag een Grote Markt. de volgende dag hebben we gefietst. Fijne plek wij komen zekers terug.

Via Bodmer

21010, Germignaga, Italië

mooie plaats aan het Lago Maggiore - zicht op het Monte-Rosa massief - pizzeria dichtbij - supermarkt 500m - centrum 500m

1 apr t/m 30 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!