Azienda Agricola La Tesa

• Douche

• Vuilnisbak

fleurette4

sep 2025

we zijn hier 3 nachten geweest .Het is er prachtig .Het uitzicht is geweldig.Fijn zwembad.Een uitstekend restaurant sterwaardig .En de wijnen zijn met zorg uitgekozen.Vriendelijk personeel.En de familie is aardig.Wij komen volgend jaar zeker terug.Maar dan wat langer.Carel en Annelues Peeters

ourtinyhome

jun 2025

Hier maar een nachtje geweest, maar wat een prachtige parkachtige camping. Mooi zwembad 1-6 gaat dit open. Camping ligt hoog, daardoor prachtig uitzicht. We kwamen omdat vrienden hier stonden. Helaas was de camping vol, echter omdat zij een XL plek hadden, konden we bij hun op de plaats erbij staan . Geen bezwaar vanuit camping beheer.

Rob-Eef

sep 2022

heel mooi en rustig. mooi uitzicht. sanitair simpel maar schoon en met muntjes, wat overigens goed werkte! vriendelijk personeel die goed Engels spreken. broodjes service, cash betalen, geen pin in de buurt, en bestel genoeg want de broodjes zijn klein, 3 a 4 pp voor ontbijt. vergeet brood voor de lunch niet want de met camper tijd je niet ff naar beneden. voldoende proviand dus ook meenemen. restaurant is top! op tijd reserveren.

Via Silvio Bonomelli

Iseo, Italië

restaurant - centrum 5km

1 jun t/m 1 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!