Camping La Luna

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom op Camping La Luna!

Omgeven door de groene heuvels van Le Marche, vol wandel- en fiets mogelijkheden, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en rustige hoekjes voor wie even wil ontsnappen aan de drukte, is dit de ideale plek om je horizon letterlijk en figuurlijk te verbreden terwijl je onthaast. Ervaar het echte Italiaanse buitenleven, met heerlijke lokale wijnen, pizza- en pasta avonden en de warme gastvrijheid waar je nog lang met plezier van nageniet.

Lees verder

• Douche

• WiFi

gerry

okt 2025

Absolute aanrader! La Luna is hele fijne camping op een prachtige plek omringd door natuur. Het sanitair is super schoon en Inke en Jort zijn bijzonder gastvrij. Ik voelde me vanaf het eerste moment welkom!

Ook vandaag 6 oktober, onze 2e dag hier. Lekker rustig maar fantastisch weer 🌞. uitzicht vanuit het zwembad is echt heerlijk over het dal uitkijkend. Lekker afgekoeld in het zwembad met een wijntje van de gastvrouw. ze heeft zelfs voor ons een boodschapje meegenomen uit de supermarkt. Echt top zoals deze jonge mensen deze camping runnen.

Miekedecroon

okt 2025

La Luna, Inke en Jort, zo gastvrij en leuk in de omgang met onze kleintjes. Prachtig uitzicht, camping autovrij, genoeg speelplekken. Heerlijke schaduw/koelte in de gezamenlijke ruimte, ook wat speelgoed daar, zonder dat het als kindercamping aanvoelt. 2 hele fijne, ontspannen dagen gehad hier. Sanitair netjes en schoon. Dank aan Inke en Jort!

Località Masciano 79

62024, Esanatoglia, Italië

Locatie host

Welkom op Camping La Luna!

Lees verder

Welkom op Camping La Luna! Een charmante, kleinschalige camping in het hart van Italië, waar rust, natuur en gezelligheid samenkomen. Of je nu met je gezin op zoek bent naar avontuur of als stel wilt genieten van een ontspannen vakantie, onze camping biedt voor ieder wat wils. Omgeven door de groene heuvels van Le Marche, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en rustige hoekjes voor wie even wil ontsnappen aan de drukte, is dit de ideale plek om je horizon letterlijk en figuurlijk te verbreden terwijl je onthaast. Ervaar het echte Italiaanse buitenleven, met heerlijke lokale wijnen en gerechten en de warme gastvrijheid waar je nog lang met plezier van nageniet. CIR: 043016-CAM-00001 CIN: IT043016B1SHLZ7QZ7

1 apr t/m 30 jun

1 sep t/m 31 okt